Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Taylor marad

2009.12.31

Taylor Lautner kockásra gyúrta a hasát.


Bár az Alkonyat két sztárja mellett még csak mellékszereplőként tűnt fel a mozivásznon,a film folytatásában nagyobb részt volt középpontban a vérfarkasként feltűnő Taylor Lautner.

A színészt azonban túl cingárnak tartották,hogy az Újholdban is szerepelhessen,ezért a tinisztár beköltözött az edzőterembe.Ám a várva-várt eredményt elsősorban nem a kemény edzés,hanem a helyes táplálkozás hozta meg.Taylor ugyanis kénytelen volt kétóránként enni valamit.Persze az étkezések során szinte sosem kapott szerepet az édesség.A hangsúlyt inkább a szánhidrátok és a protein kapta.

A sztár átalakulása annyira lenyűgözte az embereket,hogy Taylor felkérést kapott egy híres amerikai magazintól,a Rolling Stone-tól, hogy szerepeljen az újság címlapján.

A rajongók várva várják a harmadik rész,az Eclipse megfilmesített változatát,amelyet 2010. június 30-án láthatnak majd először a rajongók.A könyvet már Magyarországon is lehet kapni,és a Napfogyatkozás is - csakúgy mint az első és második rész - óriási sikerrel kelt el.

Bizonyára a lányok nagy részének az Eclipse lesz a kedvenc része. Nemcsak azért, mert Taylor Lautner is azt nyilatkozta, hogy ez volt a kedvenc könyve,és reméli,hogy ez lesz a kedvenc filme is,hanem azért is,mert ebben a részben Edward és Jacob - akik egyébként halálos ellenségek -  jobban megismerik egymást, és csapataikkal összefognak, hogy megvédhessék Bellát,a lányt,akibe mind a ketten szerelmesek.

Taylor egy interjúban azt nyilatkozta,azért is az Eclipse a kedvenc része,mert itt tűnik szembe legjobban,miként változik Bella kapcsolata mind Edwarddal,mind Jacobbal.Ebben a részben mindannyian közelebb kerülnek egymáshoz,még a halálos ellenségek,Edward és Jacob is.