Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Robnak nem tetszik a meztelenkedés

2010.02.15

Robert Pattinson a Details magazinnak nyilatkozott,ennek ellenére igazánn pikáns képeket láthatunk,melyeken kedvenc vámpírunk is szerepel - meglehetősen intim pózban: például egy teljesen meztelen lány mellett,vagy éppen nem mellette...Robertnek azonban nem nagyon tetszettek ezek a fotók.Persze,a pózokkal volt problémája,és a társasággal,nem a saját kinézetével.Egyesek szerint azonban abban is van némi kivetnivaló.

Egy újabb pikáns kép a Details magazinból...

 

Persze,mint rajongók,igazán vevők vagyunk a megszokottól eltérő dolgokra,de nemcsak mi nem értjük,hogy miért kell a sztároknak meztelen emberek mellett pózolniuk - méghozzá eléggé érdekesen!Robert is ezen a kérdésen van fennakadva.Bár már kezd hozzászokni az ilyesfajta fotókhoz,mégsem érezte magát egészen kényelmesen a fényképezésen.

Nagyon utálom a vaginákat. Allergiás vagyok a vaginákra. Persze nem mondhatom, hogy meglepődtem, hiszen ez egy 12 órás fotózás volt, és olyan öt-hat óra után rájössz arra, hogy ezek a nők végig meztelenek lesznek. De azért nem igazán voltam felkészülve erre. Azt se tudtam, mit mondjak ezeknek a lányoknak. Szerencsére másnapos voltam!

Robert azt nyilatkozta,hogy szívesebben került az újságokba a Twilight kapcsán.

Eléggé élveztem azt, amikor a Twilighttal kapcsolatban kerestek meg, mert mindig hasonlóak voltak a képek és az interjúk. Bár igaz, akkor meg az volt a nehéz, hogy mindig valami újat kellett mondanom. Muszáj volt érdekesnek lennem.

Robert az interjúban,melyet a Details magazin a képekhez készített megosztotta a véleményét az elefántokról,s bevallotta azt is,mivel foglalkozna legszívesebben,ha a színészkedésről le kellene mondania: beszédeket írna...!