Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.forduló

2010.01.01
k89wwvprbybvdfe6i5g.jpg

1.Hány éves volt Alice, amikor átváltoztatták?

A:17

B:22

C:19

 

2.Ki változtatta át Jaspert?

A:Carlisle

B:Maria

C:Nettie

 

3.Miért rosszindulatú Rosalie?

A:mert szerelmes Edwardba

B:nem is rosszindulatú

C:mert szeretne ember lenni

 

4.Mi Emmett teljes neve?

A:Emmett McCarty Cullen

B:Emmett McCartny Cullen

C:Emmett McArty Cullen

 

5.Miért üldözi Victoria Bellát?

A:Kedvest Kedvesért!

B:mert éhes

C:mert Stephenie így írta meg a Twilight-ot

 

6.Mit szimbolizál az alma a Twilight borítóján?

A:az evést

B:a vért,mert vörös és a vámpírok vért isznak

C:tiltott gyümölcs-tiltott szerelem

 

7.Milyen különleges képességgel rendelkezik Renesmée?

A:mások megkínzása gondolatok segítségével

B:gondolatok közvetítése érintéssel

C:mások érzelmeinek irányítása

 

8.Melyik országban él a Volturi-klán?

A:USA

B:Franciaország

C:Olaszország

 

9.Ki szavazott Bella átváltoztatása ellen?

A:Rosalie

B:Jasper

C:Esme

 

10.Ki a Volturi feje?

A:Aro

B:Marcus

C:Caius

 

A válaszokat ide a hozzászólásokhoz írjátok!Ne felejtsétek el leírni az e-mail címeteket és a neveteket sem!

Csalni a ti érdeketekben TILOS!!!Új kvízeket írunk,amint megvan az 5 beküldő.A régieket nem töröljük ki.Amint lejárt egy kvíz beküldési határideje,megtalálhatjátok az aktuális forduló helyes megfejtéseit az oldalon.A nyertes ajándékot kap!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fanniklaudia@gmai.com

(fanny, 2012.11.17 15:12)

1.C
2.B
3.C
4.A
5.A
6.C
7.B
8.C
9.A
10.A

nancsi11@hotmail.com

(fanny, 2010.01.20 19:47)

1a
2b
3c
4b
5a
6c
7b
8c
9a
10a

vivi507@citromail.hu

(Wiwikee, 2010.01.17 19:22)

1a
2a
3c
4a
5a
6c
7b
8c
9a
10a

dr.benike3@citromail.hu

(Emmett, 2010.01.17 19:00)

1-c
2-a
3-c
4-b
5-a
6-c
7-a
8-c
9-a
10-a

tothdalma@c2.hu

(Bella , 2010.01.17 16:33)

a
a
b
b
a
c
b
c
a
a

anett1997@freemail.hu

(Anett, 2010.01.03 17:38)

1-c (?)
2-b
3-c
4-a
5-a
6-c
7-b (?)
8-c
9-a
10-a

Remélem jó lesz :)

cukireka@freemail.hu

(horváth réka, 2010.01.02 18:46)

a
a
c
a
a
c
c
c
a
a