Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt kezdd!

2010.02.19

Mielőtt böngészni kezdenéd a vignettákat,füzetborítókat,fantáblákat,naptárakat és órarendeket,le kell szögeznem valamit:

Az extra sulis cuccokat a google-ben kerestem,nem loptam!

Tehát kérlek,ne vádolj olyasmivel,amit nem tettem!

 

Van néhány dolog az elvihető extrák között,amire szívesen írok neked bármilyen feliratot.Ehhez csak annyit kell tenned,hogy a Rendelj! menüpontba írsz egy hozzászólást,hogy melyik extrához kérsz milyen feliratot.Ne felejtsd el odaírni,hogy milyen színű legyen a felirat és hogy hová tegyem!

Tehát,amiket meg kell adnod:

-név
-e-mail
-melyik extra
-milyen felirat
-milyen színű felirat
-felirat helye

Ne felejtsd el,hogy nem csak egy könyvjelző vagy órarend(stb.) van,és ezek mind egy témából(Twilight),tehát próbáld meg minél pontosabban leírni,hogy melyik extrához kérsz szöveget.Leírhatod például a számát,a helyét vagy a pontos leírását.

696469rh5he203j467.jpg

s00oylj6at34ucuwf92l.jpg

Sajnos,csak két naptár van,egy Jacobos és egy Edwardos.
Ha szeretnétek a naptárat,akkor nagyítsátok ki,mert nem ez az eredeti méretük!Én is szívesen elküldöm nektek normális naptárméretben,csak írjatok valahová az oldalra,vagy e-mailben Stellának!

zuz85r4loi64g260mwu.jpg

Nincs túl sok Twilightos vignetta,ez igaz,arra a néhányra azonban ráírathatod a saját nevedet,hogy így nyomtasd ki!
Írj az oldalra,vagy e-mailben Stellának!

 

4d45qlmkfv8a89kr0bhs.jpg

A füzetborítók az oldalon nem erdeti méretűek,mert úgy nem fért volna ki,csak a felét láthattátok volna.Ha írtok az oldalra vagy e-mailben Stellának,akkor elküldöm nektek az eredeti méretű füzetborítókat.Ezek között van egy ellenőrzőborító is,ezt nem tettem külön menüpontba,mert sajnos csak ezt az egyet találtam az interneten.

i0j20dnta74uscqpg616.jpg

Könyvjelzőből óriási választék van,találd meg a neked valót,kérd el e-mailben vagy írasd rá a neved!Garantáltan csak neked lesz ilyen az osztályban!

 

hh7ci6lya8zlhpf280zo.jpg

Órarendekből is van választék,elkérheted őket e-mailben Stellától,vagy ráírathatsz bármilyen szöveget!Majd kinyomtatod és mindenki irigyel majd téged a suliban!

n965bjjw3a2ht5wlxtxu.jpg

A fantáblákat a különböző weboldalakra szántam,kitehetitek bármelyiket kérdés nélkül,az a lényeg,hogy minél több oldalon ott legyen!Akár még Guiness-rekord is lehetne belőle!